Kırkyıl Kakuleli Osmanlı Kahvesi 200 gr
Kırkyıl Kakuleli Osmanlı Kahvesini, Kırkyıl Türk Kahvesinden ayrılan yanı içerisine özel karışımlar eklenerek hazırlanmasıdır. Osmanlı Devleti devrinde sadece sultanlar ve padişahların içebildiği Osmanlı kahvesi, Türk kahvesinin tadına ayrı bir güzellik katmaktadır. İçerisinde bulunan sahlep, kakule, melengiç, yemen kahvesi, çikolata, krema, keçiboynuzu ile Kırkyıl Kakuleli Osmanlı Kahvesi sultanlara layık zengin tatları barındırmaktadır.
Kırkyıl Kakuleli Osmanlı Kahvesi Nasıl Yapılır ?
Bir fincan su ve bir tatlı kaşığı Kırkyıl Kakuleli Osmanlı Kahvesi cezveye konur. Ateş üzerine almadan önce iyice karıştırılır. Ateş üzerinde karıştırılmaz. Kısık ateşte kaynamaya bırakılır. Kahve kaynamaya başladığı zaman oluşan köpükler fincanlara eşit olarak paylaştırılır. Daha sonra kaynayan kahve fincanlara dökülerek servis edilir.
Afiyet Olsun.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.